Zobna luska

Vas muči zabarvanost zob, so mogoče zobje odkrušeni, obarvani, obrabljeni, nepravilnoporavnani, ali pa imate presledek med zobmi (diastema)?

Zobna luska je idealna rešitev za vaše težave in se uporablja za izboljšanje različnih stanj v ustni votlini.

S kakovostnimi materiali, sodobno tehnologijo in najnovejšimi znanji s področja estetskega zobozdravstva se z zobnimi luskami omogoči neboleča in dolgotrajna sprememba nasmeha.

Za estetsko preoblikovanje vaših zob z zobno lusko sta potrebni dve seji:

  1. Po začetni postavitvi diagnoze in načrtovanju terapije vam zobozdravnik odstrani minimalno površino zoba, ga preparira in pripravi za odtis. Po odvzetem odtisu vam v našem zobotehničnem laboratoriju izdelamo zelo tanko zobno lusko, ki se harmonično sklada z ostalimi zobmi v zobni vrsti in popolnoma posnemajo obliko in barvo naravnih zob.

  2. Po posebnem postopku se vam zobna luska prilepi  na preparirano sprednjo površino zoba, preveri želeno barvno nianso in obliko estetske luske z ostalimi zobmi.

Dolga življenjska doba, naravni videz, zelo dobra združljivost, trdnost in preprosta nega so le nekatere od lastnosti, ki govorijo v prid zobni luski. Z njimi lahko vašim zobem damo povsem novo podobo in vam povrnemo idealen nasmeh.

Objavljeno: 26.10.2013
Objavljeno: 26.10.2013
Arhiv prispevkov