Kdo smo

Dental Rogaška so moderno opremljene zasebne samoplačniške zobne ordinacije, ki opravljajo zobozdravstvene storitve  v Mariboru in Rogaški Slatini.


Zobna ordinacija Dental Rogaška Maribor in Rogaška Slatina sta center lepega nasmeha, namenjeni vsej družini in opremljene z najnovejšo tehnološko opremo. Zaposlujemo tri zobozdravnike, dve zobni asistentki, ustnega higienika in inženirja zobne protetike. Pri delu uporabljamo materiale najvišje kvalitete.

Zobne ordinacije Dental Rogaška vključujejo zunanje sodelavce specialiste s področij oralne kirurgije, ortodontije in zobnih tehnikov. Ordinacije se ponašajo z osebnim pristopom, vrhunskimi storitvami in dostopnimi cenami. Posebno pozornost namenjamo otrokom in starejšim pacientom.

Posegi na zobeh in zobnih tkivih potekajo v lokalni anesteziji in so brez bolečin. Počutju prijazne terapije in sproščen, prijateljski odnos zobozdravnikov ter prilagodljivost pacientom so razlogi, da se zobne ordinacije Dental Rogaška umeščajo med najbolj obiskane in kvalitetne estetsko-dentalne medicinske ustanove.


Zobne ordinacije Dental Rogaška imajo visoko prepoznavnost in zaupanje med slovenskimi in tujimi pacienti.